14-09-2019

De Schelp gaat verhuizen

Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan de voorbereidingen van de aanstaande verhuizing naar de nieuwe school.

Na ruim 143 jaar de school naast de kerk, breekt er nu een nieuw tijdperk aan. Voor de kinderen en ouders ook een grote verandering. Met elkaar willen we graag op passende wijze afscheid nemen van het huidige gebouw. Daarvoor staan een aantal activiteiten gepland:

Op vrijdagmiddag 4 oktober bent u van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom om nog eens door het gebouw te lopen.  Aan de hand van een fotopresentatie gaan we terug in de tijd  en we zullen beelden van de nieuwe school laten zien. Tevens wordt er dan een verkoping gehouden van alle materialen die we niet mee nemen naar de nieuwe school. U kunt hierbij denken aan tafels en stoelen, kasten en speelmateriaal. Een aantal voorwerpen kan meteen worden meegenomen, andere op vrijdag 11 oktober worden opgehaald.

Donderdag 10 oktober organiseren wij een feestelijke dag voor de kinderen die afgesloten zal worden met een symbolische verhuizing naar de nieuwe school.

Zondag 13 oktober  willen wij stil staan bij deze verhuizing in een gezamenlijke viering van school en parochie in de kerk.  Na de viering nodigen wij u uit voor een kopje koffie of thee in school. Iedereen is van harte welkom. De viering start om half tien.